Bel ons direct   +32/(0)9 342 88 93   +32/(0)9 342 88 93

Gashaarden

Terug naar overzicht
Kom alles bekijken in onze showroom

 

Gashaarden vind je in verschillende vormen. Bij renovatie wordt veelal gekozen voor een inzethaard. In vele gevallen kan je de bestaande nis van bvb een houthaard gebruiken om een inzethaard te plaatsen. Naargelang de mogelijkheden moet dan de keuze gemaakt worden voor een open of gesloten verbranding (externe luchtaanvoer). Ze bestaan in een strak modern design en in een meer klassieke uitvoering.

Sfeerhaarden op gas bestaan dan in vele vormen, strak recht, in hoekvorm, doorkijk, ... Zij worden meestal in een strakke wandstructuur verwerkt. De mogelijkheden zijn onnoemelijk groot. Wij plaatsen haarden waarbij het vlammenspel tussen de sierlijke houtelementen deze van echte houthaarden evenaart. Wil je een meer strakke vlam dan kies je best voor een langere smalle versie. Je kan deze voorzien van keien, pebles, kristallen, ... om een nog strakkere look te bekomen.

Is er niet onmiddellijk een rookgasfvoer mogelijk volgens jou, informeer je toch maar eens bij ons. Er bestaan oplossingen met elektrische afzuiging waardoor je op de meeste plaatsen een haard kan plaatsen.

KACHELSENHAARDEN levert en plaatst uw haard op maat, met de afwerking naar keuze.

Garantie registratie Onderhoud & herstel

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag - Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
14:00-17:00u Vrije ingang
Vrijdag
09:00-12:00u - 14:00-17:00u
(vrije ingang)
Zaterdag
10:00-16:00u
(vrije ingang)
Zondag
Gesloten

Een bezoek aan onze toonzaal is op elk moment mogelijk, maar tijdens een afspraak bent u zeker van een uitgebreid advies en een onmiddellijke prijsraming.

  Bel ons direct   +32/(0)9 342 88 93   +32/(0)9 342 88 93
    om op afspraak te komen

Onderhoud en herstelling

Alle toestellen bij KACHELENHAARDEN genieten 5 jaar garantie, ook al is de fabrieksgarantie 2 jaar. De voorwaarden verschillen naargelang de brandstof. Neem met ons contact op voor meer details.

Contact