Bel ons direct   +32/(0)9 342 88 93   +32/(0)9 342 88 93
Kom alles bekijken in onze showroom

 

Gaskachels zijn echte sfeerelementen geworden. Vandaag bestaan er zeer elegante modellen voor ieders interieur. Je kan ze ook dikwijls hangend plaatsen. Moderne gaskachels hebben een gesloten verbranding. Dit houdt in dat ze de zuurstof nodig voor de verbranding van buiten de woning aanzuigen. Zo blijft de luchtkwaliteit in de woonkamer optimaal en is er geen enkel risico op CO intoxicatie. Wie voor een moderne gaskachel kiest, kiest voor optimaal comfort. De afstandsbediening is eveneens de thermostaat die je ook kan programmeren.

Uiteraard zijn de klassieke types nog steeds leverbaar, maar hou er zeker rekening mee dat wanneer je een kachel met open verbranding plaatst er een extra ventilatie naar buiten moet voorzien worden om de kachel van voldoende zuurstof te kunnen geven en de luchtkwaliteit niet in het gedrang komt. Anders bestaat het gevaar dat er te weinig zuurstof in de woonkamer is met de verwante risico's tot gevolg.

KACHELSENHAARDEN levert en plaatst uw gaskachel met aangepaste rookgasafvoer naar wens, inclusief uw gasleiding.

Garantie registratie Onderhoud & herstel

Openingstijden

NIEUWE OPENINGSUREN van 01/2021

Maandag - Vrijdag
10u00 tot 12u00 – 14u00 tot 17u00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Wij verkiezen uw bezoek op afspraak, dit kan ook buiten de openingsuren. Respecteer de Covid maatregelen! We houden het samen veilig en gezond!

  Bel ons direct   +32/(0)9 342 88 93   +32/(0)9 342 88 93
    om op afspraak te komen

Onderhoud en herstelling

Alle toestellen bij KACHELENHAARDEN genieten 5 jaar garantie, ook al is de fabrieksgarantie 2 jaar. De voorwaarden verschillen naargelang de brandstof. Neem met ons contact op voor meer details.

Contact