Bel ons direct   +32/(0)9 342 88 93   +32/(0)9 342 88 93

Hybride Kachels

Terug naar overzicht
Kom alles bekijken in onze showroom

 

Hybride- of combikachels zijn ecologische houtkachels die ook over een pelletreservoir beschikken. Het grote voordeel van deze kachel is dat je hout toevoegt wanneer je daar de tijd voor hebt. Ben je eventjes weg en vergeten hout aan te vullen, dan schakelt de kachel automatisch over op pellets. Van zodra je opnieuw hout in de kachel legt schakelt die weer over naar de houtfunctie. Deze techniek gecombineerd met een elektronische vermogenregelaar, een thermosaat en een programmeerfunctie biedt bovendien ook extra comfort. Beschik je over een voorraad hout en wil je het gebruiksgemak van gas, dan is de hybride of combikachel de oplossing. Zelfs het starten van de kachel met hout kan gewoonweg door een druk op de knop en door het zelfreinigend systeem moet je enkel nog de aslade eens leegmaken.

Is de stroom uitgevallen, geen probleem. Sommige types kunnen zonder netstroom als klassieke houtkachel hun werk verder zetten.

De meeste modellen kunnen of zijn uitgerust met een WIFI module. Handig om je kachel van op afstand te bedienen of te programmeren, of je statistieken te bekijken over o.a. het verbruik.

Garantie registratie Onderhoud & herstel

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag - Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
14:00-17:00u Vrije ingang
Vrijdag
09:00-12:00u - 14:00-17:00u
(vrije ingang)
Zaterdag
10:00-16:00u
(vrije ingang)
Zondag
Gesloten

Een bezoek aan onze toonzaal is op elk moment mogelijk, maar tijdens een afspraak bent u zeker van een uitgebreid advies en een onmiddellijke prijsraming.

  Bel ons direct   +32/(0)9 342 88 93   +32/(0)9 342 88 93
    om op afspraak te komen

Onderhoud en herstelling

Alle toestellen bij KACHELENHAARDEN genieten 5 jaar garantie, ook al is de fabrieksgarantie 2 jaar. De voorwaarden verschillen naargelang de brandstof. Neem met ons contact op voor meer details.

Contact