Bel ons direct   +32/(0)9 342 88 93   +32/(0)9 342 88 93
Kom alles bekijken in onze showroom

 

Wij bieden enkel de hoogtse kwaliteit pelletkachels aan. Italiaanse pelletkachels hebben een verfijnde look, zijn heel handig in gebruik en van superieure kwaliteit. Door hun geluidsarme werking hoor je ze amper, bij de nieuwste modellen kan je ook de ruimteventilator uitschakelen.

De pelletkachels uit Oostenrijk staan dan weer voor oerdegelijke kwaliteit en de mooiste vlam. Geen enkele andere kachel kan de gruisloosheid van deze types evenaren. Zij zijn ook meestal uitgerust met een zelfreinigende branderkorf.

Nieuw zijn nu ook de hybride- of combikachels, deze branden zowel hout als pellets. Ideaal wanneer je toch eens wil genieten van een knetterend vuur in het weekend naast het functinele gebruik gedurende de week.

Kies je voor de meer rustieke gietijzeren kachel die vol continu kan branden, dan kies je voor Canadese know how.

Vandaag zijn ook de de beste pelletkachels uitgerust met een WIFI module. Die laat je toe de kachel van op afstand in te stellen of te bedienen. Heb je interesse in het verloop of verbruik van je pelletkachel, dan kan je eventueel ook de statistieken van je toestel bekijken.

Alle pelletkachels en hybride- of combikachels worden met zorg geplaatst, maar met ons advies kan je ook kiezen om zelf te plaatsen.

Garantie registratie Onderhoud & herstel

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag - Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
14:00-17:00u Vrije ingang
Vrijdag
09:00-12:00u - 14:00-17:00u
(vrije ingang)
Zaterdag
10:00-16:00u
(vrije ingang)
Zondag
Gesloten

Een bezoek aan onze toonzaal is op elk moment mogelijk, maar tijdens een afspraak bent u zeker van een uitgebreid advies en een onmiddellijke prijsraming.

  Bel ons direct   +32/(0)9 342 88 93   +32/(0)9 342 88 93
    om op afspraak te komen

Onderhoud en herstelling

Alle toestellen bij KACHELENHAARDEN genieten 5 jaar garantie, ook al is de fabrieksgarantie 2 jaar. De voorwaarden verschillen naargelang de brandstof. Neem met ons contact op voor meer details.

Contact