Bel ons direct   +32/(0)9 342 88 93   +32/(0)9 342 88 93

Wat doen wij

KACHELSENHAARDEN verzorgt de volledige installatie van uw haard of kachel. Zowel renovatie of nieuwe installaties worden door ons tot in de puntjes verzorgd.

We sluiten aan op uw bestaand rookgaskanaal of plaatsen een volledige nieuwe wanneer noodzakelijk, telkens volgens de geldende technische- en milieunormen.

Wij bouwen oude haarden uit of verbouwen openhaarden tot nieuwe installaties. Indien gewenst wordt uw volledige schouw gerenoveerd of vakkundig aangekleed volgens uw concept.

Naast de enkelvoudige verwarmingstoestellen plaatsen we ook CV-kachels op hout of pellets, kachels met extra warmeluchtkanalen om meerdere ruimtes te verwarmen en hybridekachels die zowel werken op hout als op pellets.

KACHELSENHAARDEN plaatst ook uw rookgaskanalen volledig volgens de strenge veiligheidsnormen. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een volledig nieuwe installatie, wij voltooien uw project met de grootste zorg. Wil je op ons nadien beroep doen voor het vegen van de schouw, we doen het op een nette manier en u ontvangt een geldig certificaat voor de brandverzekering.

KACHELENHAARDEN staat ook in voor het onderhoud en herstelling van uw toestel . Daarom biedt KACHELSENHAARDEN voor al haar producten en merken 5 jaar garantie.

 

 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag - Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
14:00-17:00u Vrije ingang
Vrijdag
09:00-12:00u - 14:00-17:00u
(vrije ingang)
Zaterdag
10:00-16:00u
(vrije ingang)
Zondag
Gesloten

Een bezoek aan onze toonzaal is op elk moment mogelijk, maar tijdens een afspraak bent u zeker van een uitgebreid advies en een onmiddellijke prijsraming.

  Bel ons direct   +32/(0)9 342 88 93   +32/(0)9 342 88 93
    om op afspraak te komen

Onderhoud en herstelling

Alle toestellen bij KACHELENHAARDEN genieten 5 jaar garantie, ook al is de fabrieksgarantie 2 jaar. De voorwaarden verschillen naargelang de brandstof. Neem met ons contact op voor meer details.

Contact